Ravintolat

Tutustu Kaartin Kutosen ravintoloihin. Tällä kertaa mukana ovat seuraavat mainiot mestat.


EMO

Modernia Eurooppalaista, Pohjoismaisella otteella.”

 Kun lausuimme nämä sanat ääneen, tiesimme välittömästi, että ne kuvastavat parhaiten sitä, mitä Ravintola Emo on. Lause on vahva, mutta niin ovat myös ihmiset sen takana – Ravintola Emon henkilökunta. Haluamme tarjota Elämyksiä, jotka joka päiväisen arjen hektisyydessä pääsevät meiltä helposti unohtumaan: läsnäolo, huolenpito, intohimoinen tekeminen.

Ruokalistamme elää sesonkien mukaisesti – kotimaisia sekä pohjoismaisia pientuottajia kunnioittaen. Ruokalistamme suunnitellaan aina vuodenaikaa ja sen Makuja seuraten, siksi raaka-aineiden laatu on ehdottomasti maailman parhaimmistoa – tästä emme tingi. Suhtaudumme intohimoisesti myös juomatuotteeseen. Cocktail- ja viinilistamme ovat ammattitaidolla rakennettuja ja juomavalikoima seuraa maailman trendejä. Vastaamme maailmalla hallitseviin trendeihin, mutta pyörää ei aina tarvitse keksiä uudelleen. Kerran hyvin tehty, on aina hyvin tehty.

Onnistuneen vierailun yhtälön resepti on hyvinkin yksinkertainen, hyvä ruoka ja Omistautunut huolenpito saavat kenet tahansa rentoutumaan.


JUURI

Ravintola Juuri on tehty aidoista mauista, rönsyilevästä intohimosta, villeistä yrteistä, puolihulluista ideoista, rakkaudesta pientuottajien työn hedelmiin sekä taidosta valmistaa niistä tavattoman maistuvaa sapuskaa.

Ravintola Juuri perustettiin, koska se oli perustettava. 2000-luvun alkupuolella suomalainen keittiö ei ollut suosituimpien joukossa, vaikka monet suomalaiset raaka-aineet hakevat laadussa vertaistaan. Juuri syntyi takomaan rumpua kotimaisten makujen puolesta ja osoittautui menestykseksi pian avaamisensa jälkeen.

Juuri on liputtanut suomalaisen ruokaperinteen puolesta omalla tyylillään jo vuodesta 2004 osoitteessa Korkeavuorenkatu 27.

Maku. Alkuperä. Intohimo.


POMPIER Espa

Perheyritys, jossa asiat tehdään intohimolla ja rakkaudella. Eläköön nautinto! Vive les Pompiers!

Inspiroidumme skandinaavisen keittiön puhtaudesta ja kekseliäisyydestä. Intohimonamme ovat Italian ruokaperinteet, viinit ja upeat raaka-aineet.


SUE ELLEN

Lämmin. Kutsuva. Vieraanvarainen. Herkullinen. Tätä kaikkea on Sue Ellen.

Entinen siirtomaatavarakauppiaan koti meren äärellä on täynnä rentoa Etelävaltioiden tunnelmaa. Amerikan etelärannikko ja sen historialliset, värikkäät ja kauniit kaupungit ovat inspiroineet Sue Elleniä tuomaan Helsingin Etelärantaan uudenlaisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea nautintoa yhdessä syömisestä ja juomisesta.


STORY Vanha Kauppahalli

Kahvila-ravintola Storyn yhtälö on lyömätön: kaunis ja eläväinen miljöö, huippuluokan keittiömestarit ja kondiittorit, viinien sekä palvelun asiantuntijat, rakkaus käsityöhön ja tuoreisiin raaka-aineisiin sekä oma leipomo. Story on hyvä ystävä, joka on täällä sinua varten aamiaisesta myöhäiseen iltaan.

Storyn tarina sai alkunsa kun yrittäjäparit Andu ja Matti (We Are Group) sekä Teemu ja Markus (Patisserie Teemu & Markus) lyöttäytyivät yhteen 2014 luodakseen Vanhan Kauppahallin keskitilaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Samalla sydämellä ja pieteetillä hommat tehdään edelleen ja on suuri kunnia esitellä osaamistamme jo toistamiseen Kaartin Kutosessa!


Aiemmilla makumatkoilla mukana ovat olleet seuraavat ravintolat:

Grotesk, Bronda, Latva, Ox, Pastis, Spis ja Vinkkeli