Ravintolat

Tutustu Kaartin Kutosen ravintoloihin. Tällä kertaa mukana ovat seuraavat mainiot mestat.

Grotesk

Ravintola Grotesk sijaitsee Erottajan ja Ludviginkadun kulmassa, jossa olemme tarjoilleet illallista sekä cocktaileja jo pyöreän vuosikymmenen.

Ruokasalin puolella panostamme sosiaaliseen All day dining – ruokailuun ja valmistamme kaiken leivästä jäätelöön käsin paikan päällä. Luotamme käsityön lisäksi parhaimpiin raaka-aineisiin, Premium cut -lihat riippuvat mureutumassa keskellä salia sijaitsevassa raakakypsytys-kaapissa, jonka jälkeen ne grillataan keittiön massiivisella puuhiiligrillillä. Grillissä paahtuu täydelliseksi myös kokonaiset kalat sekä kauden kasvikset. Cocktailbaarissa noudatamme samaa puhtaiden raaka-aineiden ja käsityön filosofiaa ja teemme kaiken itse, aina siirapeista ja pyreistä, koristeisiin asti.​ Ravintolan ja cocktailbaarin lisäksi kellarissamme on oma hämyinen Private Bar ja kesäisin on auki myös sisäpihan terassi. Grotesk on tunnelmaltaan tyylikäs ja rento, alkuillasta voit nauttia illallista hyvässä seurassa ja illan pimentyessä, tanssia DJ:n tahtiin pikkutunneille asti cocktailbaarissa tai terassilla.


Latva

Ravintola Latva on tehty ajattomista, rouheista ja isoista mauista. Huolella valituista sesongin parhaista raaka-aineista sekä aidosta että lämpimästä huolenpidosta ja osaamisesta.

Ruokamme hakee innoituksensa klassisista annoksista ja mauista Euroopasta sekä maailmalta kotimaisia unohtamatta. Ruoka on aina kuitenkin ravintolan ja tekijöidensä näköistä. Haluamme toteuttaa omaleimaista tyyliämme niin itse ruuassa kuin tarjoilutavoissa.

”Huolenpitoa jo vuodesta 2011”
Maku. Alkuperä. Intohimo.


Story Vanha Kauppahalli

Kahvila-ravintola Storyn yhtälö on lyömätön: kaunis ja eläväinen miljöö, huippuluokan keittiömestarit ja kondiittorit, viinien sekä palvelun asiantuntijat, rakkaus käsityöhön ja tuoreisiin raaka-aineisiin sekä oma leipomo. Story on hyvä ystävä, joka on täällä sinua varten aamiaisesta myöhäiseen iltaan.

Storyn tarina sai alkunsa kun yrittäjäparit Andu ja Matti (We Are Group) sekä Teemu ja Markus (Patisserie Teemu & Markus) lyöttäytyivät yhteen 2014 luodakseen Vanhan Kauppahallin keskitilaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Samalla sydämellä ja pieteetillä hommat tehdään edelleen ja on suuri kunnia esitellä osaamistamme Kaartin Kut6sessa!


Pompier Espa

Perheyritys, jossa asiat tehdään intohimolla ja rakkaudella. Eläköön nautinto! Vive les Pompiers!

Sue Ellen

Lämmin. Kutsuva. Vieraanvarainen. Herkullinen. Tätä kaikkea on Sue Ellen.

Entinen siirtomaatavarakauppiaan koti meren äärellä on täynnä rentoa Etelävaltioiden tunnelmaa. Amerikan etelärannikko ja sen historialliset, värikkäät ja kauniit kaupungit ovat inspiroineet Sue Elleniä tuomaan Helsingin Etelärantaan uudenlaisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea nautintoa yhdessä syömisestä ja juomisesta.


Bronda

Ravintola Bronda avattiin maaliskuussa 2014 Esplanadin puiston kulmaan. Brondan ruokafilosofia nojaa moderniin brasserieruokaan Euroopan keittiösuurvalloista, etenkin Ranskasta, Italiasta ja Espanjasta. Lisäksi Bar Brondan rento ilmapiiri sekä käsityönä valmistetut cocktailit tuovat kansainvälisen tunnelman keskelle Helsinkiä.

Ravintolan korkea tila suurine ikkunoineen luo upeat puitteet kokonaisvaltiaisille elämyksille sekä erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Bar Brondan raikkaat cocktailit ja loppuviikon pikkutunneille saakka soivat DJ:n rytmit lisäävät entisestään Brondan vahvaa, urbaania tunnelmaa!


Aiemmilla makumatkoilla mukana ovat olleet seuraavat ravintolat:
Gastrobar Emo, Juuri, Ox, Pastis, Ragú, Spis ja Vinkkeli